Svenska företag för singelkvinnor

Som singelkvinna har du möjlighet att verkligen vara dig själv utan att behöva kompromissa med andra. Ta tillfället i akt och anpassa såväl inredning som kläder efter ditt eget tycke och smak, så ska du se att både humöret och självförtroendet får sig en rejäl boost.

Fixa den snyggaste inredningen

Livet som singelkvinna handlar om att ha kul och att upptäcka nya spännande delar av din personlighet, så våga vara nytänkande. Kanske kan du skapa dina egna inredningsdetaljer genom att exempelvis tillverka egna lampskärmar eller prydnadskuddar? Det är varken tidsödande eller särskilt svårt och du kan skapa vilka mönster eller stilar du vill – bara fantasin sätter gränserna.

Om du hellre vill styla ditt hem efter en etablerad stil så finns det dussintals att välja mellan, så du kan enkelt hitta den stil som passar just dig. En inredningsstil som varit inne de senaste åren är shabby chic, där du inreder med romantiska, lite ålderdomliga och slitna men ändå snygga och trendiga möbler och detaljer.

Färgerna som används inom shabby chic är främst vitt och olika jordnära pastellfärger. Tanken är att inredningen ska se avslappnad och lantlig ut samtidigt som den andas enkel elegans. En vacker inredningsdetalj som lyfter varje hem som är inspirerat av shabby chic och andra pastelliga stilar är en FJÄDERLAMPA som du kan hitta hos exempelvis Bekko. En fjäderlampa kan gärna kombineras med till exempel fårskinnsfällar eller rottingmöbler för att skänka ytterligare lantlig romantik till ditt hem.

Låt kläderna spegla din fantastiska personlighet

Det är förstås inte bara ditt hem som visar vem du är, utan även kläderna du har på dig vittnar om din personlighet och dina intressen. När du är klädd i plagg som verkligen passar både din personlighet, din kroppsfigur och ditt humör kommer du att stråla som en sol i allt du gör. Välsittande och snygga kläder kan ge en snabb egoboost till trötta singelkvinnor och inte bara förändra hur andra människor uppfattar dig, utan också kraftigt förbättra din egen självkänsla och ditt självförtroende.

Även kläder har fördelen att de kan varieras i det oändliga och din garderob blir unik. Köp inte trendiga plagg som du bara kommer att bära under några månader, utan känn efter vilka plagg, snitt och färger som representerar dig och som du kan se dig använda under flera år framöver. Visst är det så att de flesta kvinnor har på sig den lilla svarta klänningen på krogen, men kanske passar du bättre i en liten röd, någonting glittrande eller något helt annat klädesplagg. Våga slå dig fri från förutfattade meningar och tråkiga traditioner som känns förlegade.

Skäm bort dig själv med sköna underkläder

Någonting vi singelkvinnor ofta är dåliga på är att införskaffa bekväma och snygga underkläder. Ofta köper vi billiga underkläder i flerpack som sedan får hänga med i så många år som möjligt innan det är dags att skaffa nya. Det finns dock flera positiva sidor av att investera i lyxigare och framförallt bekvämare underkläder.

En välsittande behå ger inte bara bysten ett snyggt lyft utan kan också hjälpa mot ryggproblem och skavsår. Trosor i precis rätt storlek och modell gör underverk för figuren, och om de samtidigt är gjorda av ett skönt och lyxigt material är de verkligen en gudagåva. Hos House of Lingerie kan du hitta såväl snygga som bekväma underkläder i alla möjliga storlekar och som framhäver dina bästa sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *